Handelsbetingelser

Gældende fra den 1. juli 2021

Når du handler på seestbageri.dk bekræfter du samtidigt, at du erklærer dig enig i følgende handelsbetingelser.

Generelle oplysninger:
Seest Bageri ApS
Lerbjergvej 2
6000 Kolding
[email protected]
Tlf. 21806000

Køb på www.seestbageri.dk

Vi bestræber os på at levere til tiden. Det kan dog forekomme, at vi bliver lidt forsinket grundet trafikken. I tilfælde af dette krediteres købet IKKE. Der kan i yderste tilfælde forekomme udsolgte varer på seestbageri.dk. I det tilfælde vil en udsolgt vare blive erstattet med et tilsvarende eller bedre produkt.

Grundet svingende oliepriser, fragtpriser generelt og geografiske fjerntliggende ruter, forbeholder vi os ret til at ændre fragtpriserne med øjeblikkelig virkning. Denne givne ændring vil træde i kraft for alle nye ordrer.

Betaling

Seest Bageri ApS modtager online betalinger med Visa/Dankort, MasterCard og MobilePay.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Seest Bageri ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Webshop – Konto

Ved at oprette en konto på seestbageri.dk, får du diverse fordele, som fx muligheden for at gemme din leveringsadresse. Som oprettet bruger har du desuden altid mulighed for at redigere din ordre og se dine tidligere bestillinger.

For at oprette en brugerkonto på seestbageri.dk, kræver det en e-mailadresse og læg venligst mærke til, at der kun kan registreres en person pr. e-mailadresse.

Det er brugerens eget ansvar at sørge for at holde brugeroplysninger samt leveringsadresse opdateret.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk hjem til dig eller til din arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der regelmæssigt bringer varer ud i dit område.

Vi tilbyder dog alligevel nedenstående som en service:
Du kan annullere din bestilling helt frem til den angivne deadline for bestilling af den pågældende vare, ved at annullere ordren fra dit login på seestbageri.dk.

Fortrydelsesret på drikkevarer ved afhentning:
Du kan dog fortryde dit køb på drikkevarer når du har valgt afhentning: Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Ovenstående er kun gældende for drikkevarer med længere holdbarhedsdato og hvor der ikke stilles krav til særlig opbevaring.
Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, fx mælk vil der ikke være fortrydelsesret på.

Fejl og mangler

Fejl og mangler kan desværre forekomme.

Ved fejllevering eller manglende levering kan kunden for sine manglede produkter få et tilgodebevis svarende til det beløb, der er bestilt varer for på seestbageri.dk. Der er to års reklamationsret – reklamationsretten begrænses af varens naturlige holdbarhed.

Erstatningsvarer

Der kan i nogle tilfælde ske fejl i produktionen eller være udsolgt af en vare.
I dette tilfælde vil der ske en automatisk erstatning af den bestilte vare, således du får leveret et tilsvarende produkt indenfor samme varegruppe.

Bageren vil i sådanne tilfælde vælge det produkt, der svarer bedst til det bestilte.

Da sådanne problemer opstår om natten/tidlig morgen, kan vi ikke kontakte dig.
Vi håber derfor, at du vil have forståelse for det i sådanne tilfælde.

Momsregistrerede kontokunder

Momsregistrerede virksomheder kan blive oprettet som kontokunder.
Seestbageri.dk kan dog frit og uden begrundelse afvise enhver virksomhed som kontokunde.

Fakturering sker den sidste dag i måneden og standard betalingsbetingelser er 8 dages netto.

Betaling for konto kunder er kun mulig via følgende metoder:

  • Faktura via Email
  • Faktura via EAN

* Det er ikke muligt at betale for konto ordre med kreditkort

Bestilling

Hvis du bor indenfor postnummer 6000, kan du bestille fra webshoppen og modtage varer via kundekonto eller sikker kortbetaling.

Alle priser er inklusive moms, men eksklusive leveringsomkostninger. Du vil til hver en tid kunne logge ind på hjemmesiden via din profil og følge eller ændre din ordre. Du vil desuden kunne blive adviseret om opdateringer af din ordrestatus eller andre vigtige informationer.