Levering

Gældende fra den 1. juli 2021

Leveringsområde

  • Leveringen sker via vores egne chauffører og kun i postnummer 6000 Kolding.
  • Levering vil typisk ske i et 2 timers interval fra seneste leveringstidspunkt.
    (Eksempel: Levering inden kl. 08:00 vil typisk ske mellem 06:00-08:00.)

Vi anbefaler, at du kort og præcist angiver leveringssted, samt hvad du ønsker, chaufføren skal gøre, hvis du ikke er til stede, når chaufføren ankommer.

Er der ikke angivet specifikt leveringssted, og der ikke er nogen på adressen, eller nogen at træffe på det oplyste telefonnummer, vil varerne blive stillet på adressen, og det vil stå ubevogtet på din regning og risiko.

  • Varer, der bortkommer, fra vi stiller dem, og indtil du vil tage dem ind, erstattes ikke.
  • Varerne stilles ved døren i en pose, så det er beskyttet mod fugt. Posens pris er kr. 4,- + moms jf. miljøbeskyttelsesloven af 1. januar 2021, prisen er indregnet produktpriserne, hvorfor den ikke fremgår som et yderligere tillæg.

Såfremt du ved, at du ikke er til stede ved levering, anbefaler vi, at du anskaffer dig en fødevare godkendt plastickasse med låg, der står ved døren til levering. Så har chaufføren mulighed for at sætte brødet i denne kasse.

Leveringsgebyr

Der vil forekomme et leveringsgebyr på 20 kr. pr. levering pr. dag.

Bestiller du via din kundekonto to forskellige ordre til levering på samme adresse, samme dag, vil du automatisk blive opkrævet leveringsgebyr for begge ordrer. For at undgå dette opfordrer vi til at du i stedet redigerer og tilføjer yderligere produkter til eksisterende ordrer, frem for at oprette en ny ordre

For at redigere/tilføje til eksisterende ordre, skal du være logget ind på ”Min konto” på www.seestbageri.dk

Har du ikke allerede en kunde konto kan du anmode om en her: Opret firmaaftale